Protocol gericht zwemmen

Anders dan anders, maar u kunt weer zwemmen in de Waterman! 

De Overheid had al bekend gemaakt dat de zwembaden gecontroleerd en volgens de richtlijnen van het RIVM weer open mogen. Om aan die richtlijnen te voldoen hebben wij een protocol op moeten stellen hoe wij dit zouden gaan regelen. Dit protocol is op 28 mei door de gemeente Westland goedgekeurd waardoor ook de Waterman corona-verantwoord weer open kan gaan (zie HIER het protocol voor de details). En dit jaar liefst voor de 85e keer vanaf 1935!

In het kort (zie voor de volledige uitleg het protocol vanaf bladzijde 4):

- Wij hebben de dagen moeten opsplitsen in dagdelen waarop gezwommen kan worden om toch zoveel mogelijk mensen per dag te kunnen laten zwemmen. Zie HIER het rooster.

- Om drukte aan de kassa te vermijden, en daarmee makkelijker de 1 ½ meter afstandsnorm te kunnen handhaven, willen wij u dringend verzoeken om vooraf via het reserveringssysteem te reserveren en op deze pagina je ticket te kopen. Vol is ook vol, en u kunt dan ook niet binnengelaten worden als het gewenste tijdvak vol is! Voor diegenen die toch aan de kassa willen betalen, doe dit dan ruim voor aanvang van het te reserveren dagdeel en zorg ervoor dat je al via het reserveringssysteem je tijdsblok gereserveerd hebt. (liefst niet rond openings- en sluitingsperioden)!

- Het peuterbad kan bezocht worden door maximaal 15 personen/ouderparen met hun (ongelimiteerd aantal) peuters.

- Wij zetten een klein deel in het ondiepe bad af om ouders (gecontroleerd) toe te laten samen met hun kleine kinderen.

- Vrij zwemmen en spelen kan alleen voor de jeugd waarvoor GEEN onderlinge afstandsnorm bestaat (tot 1 juni nog t/m 12 jaar) in het ondiepe bad .

- In het diepe bad kan men alleen banenzwemmen om aan de afstandsnorm te kunnen voldoen. Wij delen dit bad in principe op in 4 delen met verschillende basis zwemsnelheden (Schoolslag, Schoolslag snel, Borstcrawl, Borstcrawl snel).

- Dit jaar zullen wij geen abonnementen of 12 baden kaarten aanbieden. Met een abonnement hadden wij moeten garanderen dat men elke dag  en op elk tijdstip zou kunnen zwemmen. En dat kan nu helaas niet. Als alternatief hebben wij de toegang per keer verlaagd: 2 euro voor één uur zwemmen bij het ochtend zwemmen en 4 euro voor de overige tijdeenheden van 2 ½ uur.

- Wij zullen de opgestelde regels in het protocol (moeten) volgen; wij verwachten dat u dit ook zult doen!

Wilt u reserveren (of zie de mogelijkheden)                      : doe dit HIER 
De reservering gedaan en u wilt direct tickets kopen?      : doe dit HIER

Indien u een reservering gedaan hebt, dan ontvangt u een mail met de gegevens van uw reservering. Wij gaan ervan uit dat u uw reservering ook komt opvolgen! Via de zogenaamde QR code (een unieke code op uw kaartje) kunt u vervolgens in het bestelde datum/tijdvak toegelaten worden. U kunt uw toegangsbewijs uitprinten en scannen bij de ingang bij onze nieuwe toegangspoorten.

Voor eventuele vragen en opmerkingen: mail ons naar WatermanNatuurlijk@outlook.com